AcasăSPORTSpaniolii isi calculeaza profitul! Cu cat au crescut cotele lui Messi sau...

Spaniolii isi calculeaza profitul! Cu cat au crescut cotele lui Messi sau Falcao in ultimul an!

Cluburile din Primera Division au motive de bucurie dupa ce au aflat cu cat au crescut preturile celor mai valorosi jucatori din campionat fata de anul trecut. Cea mai mare ascensiune a avut Thiago Alcantara, cu 340%!

Cei mai fericiti sunt oficialii de la FC Barcelona, dupa ce au fost afisate utlimele cotatii ale jucatorilor. Pretul lui Lionel Messi a crecut cu 20% si a ajuns la 120 de milioane de euro, Thiago Alcantare cu 340%, valorand 22 de milioane, Jordi Alba cu 233 % – 22 milioane de euro, Alexis Sanchez cu 52 %- 38 milioane de euro sau Sergio Busquets cu 40%- 42 milioane euro. Nici Real Madrid nu sta foarte rau, cele mai spectaculoase majorari de cotatie fiind ale lui Di Maria, cu 60%- 40 milioane de euro si Benzema , tot cu 60%-40 milioane euro.

Rivalul din clasamentul golgheterilor din Primera Divison a lui Lionel Messi, Radamel Falcao a avut si el o crestere spectaculoasa, de 100%, pretul lui de catalog fiind acum de 50 milioane de euro. Iker Munianin, cu 233%, ajungand la un pret de 22 milioane euro si Roberto Soldado cu 108%, si valorand 25 milioane de euro sunt ceilalti jucatori care si-au facut loc pe langa greii de la Barca, Real si Atletico.

author avatar
Sebastian Stan
542 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger