AcasăSPORTSpania pune stop fotbalului!

Spania pune stop fotbalului!

Barcelona si Real Madrid ar putea incheia campionatul cu doua etape mai devreme

Federatia Spaniola de Fotbal a decis suspendarea pe o durata nedeterminata a tuturor competitiilor interne incepand cu data de 16 mai, din cauza ultimei hotarari a Guvernului de la Madrid privind drepturile de televizare.

Barcelona si Real Madrid ar putea incheia campionatul cu doua etape mai devreme

Conform unui comunicat al Federatiei, aceasta este nemultumita ca primeste doar 4,55% din totalul drepturilor tv, procent stabilit prin Hotarare de Guvern. Totusi, oficialii RFEF au anuntat ca sunt inca deschisi la dialog. Daca aceasta decizie va intra in vigoare, vor fi afectate ultimele doua etape din Primera Division si finala Cupei Spaniei. Asta inseamna ca in „La Liga” se va mai juca doar runda din acest weekend, cand Barcelona intalneste pe Sociedad (acasa), iar rivala Real Madrid joaca pe „Santiago Bernabeu” cu FC Sevilla. Cele doua forte ale Spaniei sunt despartite in clasament de numai doua puncte, avantaj pentru catalani.
Primera Division este singura dintre cele cinci ligi majore europene (Anglia, Spania, Italia, Germania, Franta) in care cluburile au avut voie pana acum sa-si negocieze individual drepturile tv.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger