AcasăSPORTSpania este in stare de SOC: Real Madrid risca excluderea din toate...

Spania este in stare de SOC: Real Madrid risca excluderea din toate competitiile!

Microbistii din Spania, si nu numai, sunt ingroziti de vestea care a lovit joi dimineata fotbalul iberic: Real Madrid risca sa fie exclusa din toate competitiile nationale si internationale!
Derbiul cu FC Barcelona poate aduce dezastrul pentru campioana en-titre a Spaniei. Fundasul brazilian Dani Alves a semnalat remarcele rasiste ale fanilor madrileni, iar spusele jucatorului Barcelonei vor fi incluse intr-o ancheta deschisa de FIFA! „Mare pacat din cauza rasismului prezent in unele locuri, dar eu sunt fericit asa cum sunt”, a comentat sud-americanul la finalul confruntarii de pe „Santiago Bernabeu”. Presedintele forului de la Zurich, elvetianul Sepp Blatter, a amenintat ca orice club care va fi gasit vinovat de astfel de scandari trebuie exclus din competitia in care participa!
In cazul Realului, nu este pentru prima data cand suporterii au o astfel de atitudine. Insulte cu tenta rasista au mai existat si la alte precedente El Clasico, mai cu seama cand la Barcelona evolua atacantul camerunez Samuel Eto’o.
Pana sa fie anchetata pentru rasism, gruparea din Capitala Spaniei risca sanctiuni pe linie sportiva, urmare a numeroaselor obiecte aruncate din tribune inspre fotbalistii Barcelonei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger