AcasăSPORTSorana l-a primit cadou pe marele Messi!

Sorana l-a primit cadou pe marele Messi!

INTALNIRE. Sorana a facut cunostinta cu Messi, poate cel mai bun fotbalist al planetei

Considerata a fi una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis din lume, Sorana Cirstea si-a sarbatorit weekendul trecut ziua de nastere, targovisteanca implinind sambata 22 de ani.

INTALNIRE. Sorana a facut cunostinta cu Messi, poate cel mai bun fotbalist al planetei

Aflata ieri la Barcelona, unde participa la un turneu de 220.000 de dolari, Sorana a primit cel mai important cadou din partea organizatorilor – o intalnire cu marele Lionel Messi. Dupa ce a fost asteptata cu un tort de ciocolata la “Centrul Municipal de Tenis” din Barcelona, Sorana a fost invitata pe “Camp Nou” pentru a face cunostinta cu starurile echipei FC Barcelona. Jucatoarea noastra a profitat ca fotbalistii efectau un antrenament lejer, de recuperare, dupa victoria obtinuta sambata seara, 4-1 la Zaragoza, si s-a fotografiat cu superstarul catalan Lionel Messi. Cu o zi inainte, sambata, Sorana a organizat o petrecere la un club de lux din Bucuresti, unde si-a invitat familia si cativa dintre cei mai apropiati prieteni. A fost pentru prima data dupa opt ani cand Sorana a fost alaturi de cei dragi de ziua ei.

CADOU Sorana va imparti tortul primit la Barcelona cu fanii

Desi primeste anual sute de cereri in casatorie, frumoasa tenismana a fost o prezenta discreta la petrecerea ei si a stat o buna parte din timp alaturi de fratele ei, Mihnea. Sorana, care a primit numeroase mesaje de felicitare si pe site-urile de socializare, o va infrunta in primul tur de la Barcelona pe slovena Polona Hercog, favorita numarul opt. Cele doua s-au mai intalnit in 2010, la New Haven, cand Sorana s-a impus, cu 6-2, 6-4. Alexandra Cadantu, Simona Halep si Irina Begu sunt calificate si ele pe tabloul principal al turneului catalan, iar Monica Niculescu a ales sa joace la Copenhaga, unde este favorita numarul patru.

author avatar
Cristi Ionita
367 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger