AcasăSPORTSorana Cirstea, surpriza de proportii la Australian Open! A trecut de Navarro

Sorana Cirstea, surpriza de proportii la Australian Open! A trecut de Navarro

Jucatoarea in varsta de 26 de ani a depasit asteptarile si a obtinut o victorie foarte importanta pentru palmaresul sau.

Dupa seria de vesti rele in privinta evolutiilor romancelor la Australian Open, Sorana Cirstea a reusit, miercuri dimineata, marea surpriza de a elimina o jucatoare de top, cotata cu a zecea sansa la obtinerea trofeului primului Grand Slam al anului. De altfel, Sorana ramane singura romanca de pe tabloul de simplu la Australian Open.

Targovisteanca aflata pe locul 78 in clasamentul mondial a trecut de Carla Suarez Navarro, in doua seturi, primul castigat la tie-break, dupa ce romanca a punctat decisiv de 7 ori, iar sportiva spaniola o singura data. Dupa 93 de minute de joc, tabela a aratat urmatorul scor: 7-6, 6-3. Cirstea si-a aflat deja adversara din turul 3 la Australian Open – si anume americanca Alison Riske, sportiva aflata pe locul 42 WTA si care a depasit-o in runda secunda a competitiei pe chinezoaica Shuai Zhang.

Din pacate, Irina Begu n-a rezistat in fata Krystinei Pliskova, pierzand, 4-6, 6-7, meciul disputat in runda a doua a turneului de la Melbourne.

Va amintim ca atat Simona Halep, cat si Monica Niculescu, dar si Ana Bogdan si Patricia Tig au fost eliminate de la Australian Open 2017.

sursa foto: Facebook/Sorana Cirstea

author avatar
Cristina Stefan
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger