AcasăSPORTSorana Cirstea si Tamira Paszek impart acelasi barbat

Sorana Cirstea si Tamira Paszek impart acelasi barbat

Sorana a iesit la film cu Tamira si iubitul acesteia

Eliminata, saptamana trecuta, inca din primul tur al turneului de tenis de la Linz, Sorana Cirstea s-a mutat rapid in Luxemburg, unde este favorita numarul sase a unei competitii de 220.000 de dolari.

Sorana a iesit la film cu Tamira si iubitul acesteia

Interesant este ca, desi la turneul din Luxemburg vor mai evolua doua romance, Irina Begu si Monica Niculescu, Sorana a preferat compania austriecei Tamira Paszek inainte de startul competitiei. Cele doua jucatoare, care saptamana trecuta au ajuns pana in sferturile de finala ale turneului de dublu de la Linz, sunt bune prietene si in afara terenului.

Sambata seara, Sorana a acceptat invitatia austriecei de a iesi la film impreuna cu ea si un barbat misterios. Desi la un moment dat se parea ca cele doua jucatoare de tenis vor ajunge sa se bata pentru tanarul chipes, pana la urma Tamira a lamurit misterul pe contul ei de twitter. Austriaca a precizat ca barbatul respectiv este nimeni altul decat iubitul ei, fotbalistul Georg Margreitter, de la gruparea engleza Wolverhampton Wanderers. In varsta de 24 de ani, Margreitter, cu care Tamira are o relatie inca din vremea liceului, a fost considerat pana nu de mult o mare speranta a fotbalului austriac. Wolverhampton a platit, in vara acestui an, 500.000 de lire sterline pentru a-si asigura serviciile fundasului care are 11 selectii si 3 goluri in nationala de tineret a Austriei. Altfel spus, turneul din Luxemburg este ultimul la care va evolua Sorana in 2012, ea urmand sa-si ia o binemeritata vacanta, dupa unul dintre cele mai bune sezoane din cariera.

author avatar
Cristi Ionita
406 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger