AcasăSPORTSorana Cirstea lauda junioarele din Romania

Sorana Cirstea lauda junioarele din Romania

Sorana a fost locul 23 mondial in august 2009

Aflata in pregatiri la Centrul National de Tenis din Bucuresti, Sorana Cirstea si-a rapit din timp pentru a asista la cateva meciuri de la “Junior Trophy 2012”, cea mai importanta competitie de juniori sub 14 ani din Europa de Est.

Sorana a fost locul 23 mondial in august 2009

Frumoasa tenismana a pierdut, weekendul trecut, calificarea pe tabloul principal al turneului de la Stuttgart si a revenit in tara pentru a efectua antrenamente pe zgura. Sorana nu a ratat sansa de a urmari la lucru cateva dintre cele mai mari sperante ale tenisului feminin romanesc la “Junior Trophy 2012”.

Jaqueline este una dintre cele mai bine cotate junioare din lume

Cu aceasta ocazie, ea a laudat-o pe Jaqueline Cristian, castigatoare, in Franta, a turneului “Les Petites As”, un adevarat Campionat Mondial de tenis pentru juniori, si a precizat ca, pe langa cele sapte jucatoare aflate deja in TOP 100 mondial, Romania are cateva junioare de mare perspectiva. “Jaqueline este pe drumul cel bun, iar pe langa ea mai avem si alte jucatoare care promit. Ele trebuie sa inteleaga ca doar cerul este limita si ca orice pozitie, oricat de sus ar fi in clasamentul mondial, este accesibila” a spus Sorana pentru site-ul oficial al competitiei. Targovisteanca a recunoscut ca punea mult suflet pe vremea junioratului, ca se antrena in continuu si chiar plangea in timpul meciurilor, daca pierdea vreun punct.

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger