AcasăSPORTSorana Cirstea a pierdut un meci-maraton, dar a castigat respectul fanilor

Sorana Cirstea a pierdut un meci-maraton, dar a castigat respectul fanilor

Confruntarea dintre Sorana Cirstea si italianca Sara Errani (locul 7 mondial) a fost, de departe, cea mai spectaculoasa pe care fanii au putut-o urmari luni la Mutua Madrid Open.

Desi cotata cu sansa a doua, Sorana s-a batut pentru fiecare minge in primul zi, s-a accidentat la picior, a solicitat interventia medicilor si a pierdut actul la mustata, 5-7.

Cu o rabufnire de orgoliu demna de o mare campioana, Sorana, desi intr-un picior, s-a impus, cu 6-2, in setul al doilea si a dus meciul in decisiv.

Setul al treilea, ultimul, s-a disputat dupa un scenariu demn de un film de suspans. Fiecare game a fost foarte echilibrat, cele doua jucatoare mergand cap la cap.

La 3-2 pentru ea, Sorana a avut sansa de break si doar ghinionul a facut ca ea sa se distanteze pe tabela. In final, plusul de experienta si-a spus cuvantul si italianca s-a impus, cu 6-4.

Cu ochii in lacrimi, dupa un efort colosal depus intr-un meci de circa trei ore, Sorana a parasit arena fiind aplaudata in picioare de miile de fani prezenti in tribune.

Eliminata in turul doi, Sorana era ultima jucatoare din Romania prezenta pe tabloul principal al turneului de la Madrid. Simona Halep a pierdut in trei seturi in fata lui Lourdes Dominguez Lino, iar Alexandra Dulgheru a fost invinsa, in doua seturi, de Maria Sarapova.

sursa foto: sport365.ro

author avatar
Cristi Ionita
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger