AcasăSPORTSoldurile de vara din Premier League. Lampard, Walcott, Arshavin sau Owen pot...

Soldurile de vara din Premier League. Lampard, Walcott, Arshavin sau Owen pot semna gratis din luna iunie!

Frank Lampard are o oferta din China, de 10 milioane de euro pe sezon
La finalul acestui sezon, o pleiada de fotbalisti din prima liga engleza va ramane fara angajamente. Miliardarii de la Manchester United, Manchester City, Chelsea sau Liverpool nu vor sa le mai prelungeasca contractele unor jucatori cu vechi state.
Frank Lampard are o oferta din China, de 10 milioane de euro pe sezon
Cluburile din Premier League anunta ca vor face curatenie din vara lui 2013. O gramada de jucatori cu nume va ramane fara angajamente, vedete de calibru urmand sa plece gratis. Arsenal poate sa-si piarda inca un jucator de valoare, la fel cu a patit sezonul trecut cu Van Persie, care a intarit-o pe rivala Manchester United. Theo Walcott (25 de ani) nu vrea sa mai ramana „Emirates” si este cel mai dorit jucator din Albion.
Pe langa el, londonezii renunta si la rusul Andrey Arshavin (31 de ani). Chelsea are patru nume pe lista despartirilor: Frank Lampard (35 de ani), Ashley Cole (33 de ani), Florent Malouda (32 de ani) si Paulo Ferreira (33 de ani).
PSG si Real Madrid se bat pe semnatura lui Ashley Cole

Manchester United va incheia intelegerile cu Rio Ferdinand (35 de ani), Paul Scholes (38 de ani) si Ryan Giggs (38 de ani), iar deocamdata Alex Ferguson nu a anuntat daca le va mai prelungi contractele veteranilor sai. La City, Kolo Toure (31 de ani) pare decis sa incheie colaborarea cu trupa pregatita de Mancini.

Juventus si AC Milan negociaza pentru Theo Walcott

William Gallas (35 de ani), de la Tottenham, Michael Owen (33 de ani), de la Stoke City, Phil Neville (35 de ani), de la Everton, Damien Duff (33 de ani), Mak Schwarzer (40 de ani), Giogios Karagounis (35 de ani), Mahamadou Diarra (31 de ani), toti de la Fulham sau Jamie Caragher (34 de ani), de la Liverpool, sunt jucatorii care incepand din luna iunie isi vor cauta alte echipe la care sa joace sau vor agata ghetele in cui.

author avatar
Sebastian Stan
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger