AcasăSPORTSOC! O campioana a Romaniei a vrut sa-si taie venele

SOC! O campioana a Romaniei a vrut sa-si taie venele

Incident incredibil petrecut miercuri seara, la Albena, una dintre campioanele Romaniei la box incercand sa-si taie venele in hotelul in care este cazata.

Delegatia Romaniei participa la Campionatul Mondial de box pentru tineret de la Albena, eveniment programat a avea loc saptamana aceasta, iar una dintre marile sperante ale noastre era Florina Radu, participanta la categoria semigrea (81 de kilograme).

Totusi, digisport.ro anunta ca Florina a pierdut meciul din sferturi, cu ucraineanca Ivanna Lutchak. Delegatia Romaniei a acuzat un furt pe fata al arbitrilor, iar oficialii nostri au precizat ca vor face mai multe dezvaluiri duminica, atunci cand este programata intoarcerea in tara.

Afectata de rezultat, de decizia a arbitrilor si de faptul ca a incheiat competitia abia pe locul 5, Florina a incercat sa-si taie venele, miercuri seara, si a fost salvata in extremis de mai multi oficiali ai delegatiei noastre.

Florina Radu este campioana nationala de tineret, castigatoare a turneului „Centura de Aur” si neinvinsa, pe plan intern, de mai bine de patru ani.

sursa foto: csmslatina.ro

author avatar
Cristi Ionita
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger