AcasăSPORTSoc la nationala! Chivu s-a retras din cauza lui Mutu!

Soc la nationala! Chivu s-a retras din cauza lui Mutu!

cristi-chivu-retras-retrage-din-cauza-lui-mutu-nationala-foto-stiam.to

Tricolorii s-au reunit pentru meciul cu Bosnia, iar discutiile despre retragerea lui Cristi Chivu de la nationala de fotbal sunt tot mai multe. Persoane din anturajul interistului au dezvaluit ca hotarator in luarea acestei decizii a fost un episod petrecut in martie.

cristi-chivu-retras-retrage-din-cauza-lui-mutu-nationala-foto-stiam.toAtunci, Cristi Chivu a venit la lot acuzand o problema mai veche de sanatate si a receptat in plin comentariile pe care el le-a perceput a fi tendentioase. Stafful medical al italienilor a insistat chiar sa nu vina, deoarece practic Chivu isi punea singur umarul cu mana, dar el a ales sa ia un avion particular pentru a se prezenta la lot.

La acea vreme, revenirea lui Adrian Mutu a fost pusa oarecum in antiteza cu atitudinea lui Cristi Chivu. Multi s-au grabit sa il taxeze ca fiind apatic, cand el de fapt era suferind.

Mutu e exemplu. A venit inca de la prima ora in cantonament. Ce schimbare!”, a fost reactia apreciativa a tuturor.

Chivu s-ar fi suparat si ar fi marturisit apropiatilor ca totul este prea superficial ca sa mearga mai departe, informeaza prosport.ro. Din cate se pare, el se referea la faptul ca Mutu a ajuns atat de devreme la Mogosoaia, tocmai pentru ca venea direct dintr-un club, acolo unde a stat pana in zori alaturi de alti internationali.

Ce rost mai are in conditiile astea?”, ar fi fost intrebarea retorica prin care Cristi Chivu ar fi decis sa se retraga.

861 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger