AcasăSPORTSoc in lumea boxului: Lennox Lewis revine in ring pentru 100 de...

Soc in lumea boxului: Lennox Lewis revine in ring pentru 100 de milioane de dolari!

Fost campion absolut al categoriei grea, britanicul Lennox Lewis este pregatit sa-si puna din nou manusile in maini pentru ceea ce planeta n-a mai vazut de la „Thrilla in Manila”.

Lennox Lewis este pregatit sa-i dea o lectie actualului campion al greilor, Vladimir Klitschko

In 1975, Muhammad Ali il zdrobea pe Joe Frazier in ce avea sa fie poate cel mai spectaculos meci din istoria boxului. La 38 de ani distanta, sportul cu manusi propune o alta lupta la fel de asteptata: Vladimir Klitschko este provocat de Lennox Lewis (48 de ani), legendarul campion al greilor, retras din activitate la inceputul anilor 2000! Revenirea britanicului in ring este conditionata de un singur lucru: bursa de 100 de milioane de dolari pe care acesta o solicita! „Ma intorc in ring doar daca mi se ofera o bursa de 100 de milioane de dolari! Sunt gata sa boxez in sase luni in cazul in care imi sunt oferiti acesti bani”, este anuntul-soc facut de Lennox Lewis.

Chestionat in privinta adversarului, britanicului nu are niciun dubiu, il vrea pe Vladimir Klitschko: „L-am batut deja pe Vitali, asa ca acum l-as prefera pe celalalt frate Klitschko, dar vom vedea ce se va intampla. Personal, ma declar extrem de dezamagit de cum se prezinta categoria grea in momentul de fata. Copilul acela (n.n. – rusul Povetkin, invins de Vladimir Klitschko saptamana trecuta) nu a fost pregatit cum trebuie pentru cea mai importanta lupta din cariera sa”.

Lennox Lewis si Vitali Klitschko s-au batut in 2003, meciul fiind oprit de medici in runda a 6-a, care nu i-au mai permis ucraineanului sa lupte, in pofida dorintei acestuia de a continua. In momentul in care Lewis a fost declarat castigator prin TKO, scorul era 4-2 la reprize in favoarea lui Vitali. Ulterior, desi promoterii au negociat pentru o revansa, britanicul a ales sa se retraga din activitate, multi iubitori ai boxului catalogandu-l drept las.

Vladimir are planuri de nunta

Frumoasa Hayden Panettiere, una dintre cele mai dorite femei de la Hollywood

Pana la lupta cu Lennox Lewis, ucraineanul se pregateste de nunta. Campionul en-titre al versiunilor WBA, WBO, IBF si IBO s-a logodit cu Hayden Panettiere. Frumoasa actrita a confirmat ca se va casatori in viitorul apropiat cu Vladimir Klitschko in renumitul talk-show american „Live! with Kelly and Michael”: „Cred ca inelul meu de logodna vorbeste de la sine. Da, urmeaza nunta!”. Hayden Panettiere (24 de ani) si Vladimir Klitschko (37 de ani) au inceput sa aiba o relatie in 2009, iar peste doi ani s-au despartit, impacarea producandu-se anul acesta, in luna aprilie.

 

author avatar
National
668 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger