AcasăSPORTSoc in Ghencea! Stelistii boicoteaza pregatirea din vara

Soc in Ghencea! Stelistii boicoteaza pregatirea din vara

Steaua a facut unul dintre cele mai bune sezoane de dupa 1989, castigand la pas titlul de campioana si ajungand pana in optimile de finala ale Europa League.

Elevii lui Laurentiu Reghecampf au fost ridicati in slavi si s-a vorbit ca cei mai multi dintre titulari sunt cautati de echipe de top din Europa de Vest.

Totusi, Gigi Becali, patronul echipei, a ramas impasibil la reusitele elevilor sai si a „uitat” sa-i mai plateasca pe Chiriches si compania.

Conform prosport.ro, fotbalistii Stelei nu si-au mai incasat salariile din luna februarie si sunt nemultumiti, mai ales ca vor fi trimisi in vacanta cu buzunarele goale.

In plus, ei nu pun mana pe prima pentru castigarea titlului decat daca ajung in grupele Ligii Campionilor, deci trec cu bine peste trei tururi preliminare.

In aceste conditii, elevii lui Laurentiu Reghecampf au format o intrunire ad-hoc in vestiar si au stabilit ca, daca nu ajung cu salariile la zi si nu incaseaza jumatate din prima pentru titlu, este foarte posibil ca ei sa boicoteze pregatirea de vara.

author avatar
Cristi Ionita
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger