AcasăSPORTSOC! Golgeter din Premier League, arestat pentru viol

SOC! Golgeter din Premier League, arestat pentru viol

Loic Remy, unul dintre cei mai cunoscuti atacanti din campionatul englez de fotbal, a fost arestat miercuri, fiind acuzat de viol.

Starul lui Queens Park Rangers, in varsta de 26 de ani, este acuzat de o femeie de 34 de ani ca ar fi violat-o saptamana trecuta.

Victima sustine, conform postului de televiziune ITV, ca l-ar fi vizitat pe Remy la locuinta acestuia, unde fotbalistul, impreuna cu un var si un prieten, ar fi drogat-o pe femeia si ar fi abuzat de ea.

Remy, care ar putea petrece cinci ani dupa gratii, a fost achizitionat in iarna de Queens Park Rangers, de la Olympique Marseille, pentru 10 milioane de euro.

Desi a jucat doar 13 meciuri, Remy a reusit sa inscrie 6 goluri, devenind golgeterul echipei care a retrogradat in Liga a doua engleza.

Incidentul de saptamana trecuta l-ar putea costa scump pe Remy, atacantul fiind curtat de Internazionale Milano, Newcastle si Tottenham.

Remy are 4 goluri in 18 selectii la nationala Frantei, primul sau gol pentru nationala fiind marcat in octombrie 2010, tocmai impotriva Romaniei.

author avatar
Cristi Ionita
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger