AcasăSPORTSituatie ingrata pentru "U": AFARA DE PE "CLUJ ARENA"!

Situatie ingrata pentru „U”: AFARA DE PE „CLUJ ARENA”!

Administratorul „Cluj Arena” a instiintat oficial conducerea clubului de fotbal Universitatea ca echipa nu mai are ce cauta pe stadion pana nu vor fi achitate toate restantele financiare.

Fotbalistii lui "U" nu vor mai putea juca pe "Cluj Arena"

„U” Cluj pierde nu doar jucatori, ci si dreptul de folosinta al celui mai modern stadion din provincie. „Cluj Arena” a costat aproape 50 de milioane de euro, dar poate ajunge in 2013 sa gazduiasca doar concerte si, sanse reduse, meciuri de tenis din Cupa Davis. Principalul chirias al modernului complex sportiv, este vorba despre clubul de fotbal Universitatea, are datorii de 135.000 de euro, iar administratorul arenei, Radu Ratiu, tocmai ce a instiintat conducerea „Sepcilor rosii” ca echipa nu mai poate intra pe stadion pana nu achita macar o rata de 20.000 de euro (un miliard de lei vechi)! „Le-am trimis o scrisoare oficiala in care i-am anuntat ca le permitem accesul la urmatorul meci de pe teren propriu doar daca ne platesc 15% din datorii”, a declarat Radu Ratiu.

Din lipsa de fonduri, Universitatea Cluj este singura formatie din Liga 1 care nu si-a rezervat niciun cantonament in strainatate iarna aceasta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
390 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger