AcasăSPORTSituatie inedita in Ligue I. Campioana PSG a incheiat sezonul cu un...

Situatie inedita in Ligue I. Campioana PSG a incheiat sezonul cu un jucator intre buturi (VIDEO)

Etapa a 38-a, ultima a campionatului francez de fotbal, a adus o situatie inedita pentru cei de la Paris Saint Germain, care au fost nevoiti sa incheie meciul de la Lorient cu un jucator pe postul de portar.

Titularul Alphonse Areola a parasit terenul de joc accidentat, in minutul 61, iar rezerva Ronan Le Crom a parasit terenul de joc in minutul 82, fiind eliminat. Interesant este ca Le Crom, la aproape 39 de ani, era la primul meci pentru Paris Saint Germain. De altfel, goalkeeperul care a mai trecut pe la cel putin 10 echipe a inceput sa planga in momentul eliminarii.

Situatia l-a luat prin surprindere inclusiv pe Ibrahimovic, care s-a deplasat la banca de rezerve pentru a-l intreba pe antrenorul Carlo Ancelotti ce este de facut in aceasta situatie.

Desi atacantul suedez s-a oferit sa-si asume rolul de goalkeeper, Ancelotti a decis, in cele din urma, sa-l introduca pe teren pe fundasul Mamadou Sakho pe postul de portar. Sakho l-a inlocuit pe Clement Chantome dupa eliminarea lui Le Crom.

In ciuda inferioritatii numerice, Paris Saint Germain s-a impus, cu 3-1, gratie golurilor marcate de Gameiro, de doua ori, si Ibrahimovic.

In minutul 72, spectatorii l-au aplaudat la scena deschisa pe Ludovic Giuly. Mijlocasul lui Lorient a jucat ultimul sau meci oficial, internationalul francez retragandu-se din activitate la aproape 37 de ani.

Giuly a fost, printre altele, dublu campion al Spaniei si castigator al Ligii Campionilor cu FC Barcelona, grupare pentru care a evoluat constant intre 2004 si 2007. Giuly a marcat 26 de goluri in 124 de meciuri jucate pentru catalani.

[youtube]gx0-PzPZx_k[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger