AcasăSPORTSir Alex Ferguson a vrut sa bea vin Tignanello Antinori

Sir Alex Ferguson a vrut sa bea vin Tignanello Antinori

Scotianul, la conferinta de presa de la Cluj

Managerul scotian de pe banca lui Manchester United s-a rasfatat la Cluj cu unul dintre cele mai apreciate vinuri italienesti. Pret de restaurant in Romania: 360 de lei!

Scotianul, la conferinta de presa de la Cluj

Fin cunoscator al podgoriilor din peninsula, Ferguson a cerut sa i se aduca un vin Tignanello Antinori, productie 2003. Pretentia a ridicat-o la „Grand Hotel Italia”, stabilimentul de cinci stele la care a fost cazata delegatia engleza pe durata sederii in Cluj. De altfel, managerul Ferguson insusi a ales acest hotel, scotianul in varsta de 70 de ani fiind bun prieten cu Antonio Batani, proprietar al mai multor proprietati pe Coasta Adriatica. „Vinurile frantuzesti raman, in continuare, cele mai bune din lume, dar si Italia are cateva grozave. Si cum suntem la «Grand Hotel Italia», as dori un Tignanello Antinori, desi sunt fan si al vinurilor Omellaia, Sassicaia si Brunello di Montalcino”, s-a destainuit Alex Ferguson gazdelor sale.

Tiganello Antiniori, vinul de masa a lui Alex Ferguson

Tignanello este perla coroanei podgoriei Antinori, casa de vinuri cu o vechime de peste 600 de ani, fondata in 1385 de Giovani di Piero Antinori. Pretul de restaurant al unei sticle de Tignanello Antinori estede 360 de lei!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger