AcasăSPORTSimona, primele impresii dupa semifinala de foc: Sunt mandra de mine!

Simona, primele impresii dupa semifinala de foc: Sunt mandra de mine!

A luptat mai bine de doua ore pentru a se putea bucura de reusita pe care multi o considera drept victoria carierei Simonei. Si de prezenta, in premiera pentru ea si pentru o jucatoare din Romania, in finala Australian Open.

Sustinuta din tribuna de mama sa, dar si de antrenorul australian Darren Cahill, Simona a obtinut o victorie foarte importanta, dupa mai bine de doua ore de joc (scor 6-3, 4-6, 9-7)

In interviul acordat pe teren, la foarte scurta vreme dupa ce a invins-o pe Angelique Kerber, Halep a marturisit, cu maxima sinceritate, ca „tremura” si ca e „emotionata”. A spus chiar ea ca i s-a parut un meci greu. De altfel, urmele efortului depus pe teren au fost vizibile si de inteles. Si nu doar in cazul romancei, ci si al adversarei sale, care s-a vazut ca a dat si ea tot ce a putut pentru a castiga infruntarea. „Sunt foarte fericita ca am reusit sa rezist si ca am putut sa castig acest meci”, a recunoscut Halep.

Multi dintre cei care au urmarit-o jucand in semifinala de la Melbourne au remarcat ca unul dintre atu-urile cele mai pretioase din infruntarea de joi a tinut de capitolul moral. „Am avut incredere in mine. (…) Chiar sunt mandra de mine”, a admis, printre zambete, romanca aflata in varful clasamentului mondial.

Simona mai are in fata o provocare – finala contra numarului 2 mondial, daneza Caroline Wozniacki. Pe care e musai sa o invinga, nu doar pentru a-si vedea implinit visul de a castiga un prim titlu de Grand Slam, ci si pentru a se mentine pe primul loc WTA.

sursa foto: Facebook/Australian Open

author avatar
Cristina Stefan
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger