AcasăRecomandariSimona Jalepeno!

Simona Jalepeno!

Candva supranumita Halepeno, Simona a ajuns acum o jucatoare de nerecunoscut

Degeaba s-a facut de ras Serena Williams, ca si pentru Simona Halep turneul de la Miami s-a incheiat in acelasi mod. Cu o eliminare rusinoasa, surprinzatoare, care a dat peste cap calculele pariorilor.

Candva supranumita Halepeno, Simona a ajuns acum o jucatoare de nerecunoscut

Ajunsa pe 5 in ierarhia WTA, romanca a cedat fara drept de apel, dupa doua ore si 28 de minute, in fata Timeei Bacsinszky, scor 6-4, 3-6, 2-6. Jucatoarea cu tata nascut in Transilvania a castigat primul game al meciului, dar Halep a preluat initiativa bifand trei game-uri consecutive, pentru ca primul set sa-i revina cu 6-4. Semifinalista anul trecut la Miami, Simona a inceput sa greseasca surprinzator de mult in actul secund, pe care l-a inceput prea relaxata. A fost 2-0, 4-1, 5-2, iar in final 6-3 pentru Bacsinszky. In decisiv, complet dezorientata si parca dezinteresata de rezultat, Halep a facut doar figuratie (a fost 4-0 si 5-1 pentru elvetianca), cedand fara lupta (2-6).
Partea buna a familiei Halep este ca, in urma participarii la Miami, Simona a mai pus 128.215 dolari la castigurile totale din tenis.

Cahil vorbea de unul singur

Ciudata a parut si atitudinea Simonei Halep fata de antrenorul australian Darren Cahill. Nici macar el, unul dintre cei mai apreciati antrenori ai momentului in tenisul mondial, nu a reusit sa schimbe ceva in jocul Simonei. Mai mult, romanca l-a ignorat total la intrevederea din ultimul set, cand australianul a recurs la un monolog deoarece Simona nu scotea niciun cuvant.

„Timea a jucat inteligent”

La conferinta de presa, Simona Halep a laudat-o pe adversara sa, afirmand ca Timea a meritat calificarea in semifinale:„Bacsinszky a facut un joc bun, a jucat inteligent si s-a miscat bine. A meritat sa castige. Pe mine, umiditatea m-a cam stors, am transpirat foarte mult si nu am mai avut energie sa duc punctele lungi. Apoi, pauza dintre seturi a fost cam lunga. Mie mi s-a terminat energia, iar Bacsinszky a venit mai motivata de la vestiare”. Ramane de aflat ce a facut Halep la vestiare de s-a intors vlaguita.

Noroc cu Monica Niculescu

Onoarea tenisului feminin romanesc poate fi salvata de Monica Niculescu (foto). Nu mai joaca pe tabloul de simplu (eliminare in „optimi”), dar are sansa sa dispute finala la dublu. Perechea Niculescu – Margarita Gasparian (Rusia) s-a calificat in semifinale dupa ce a invins cuplul Vania King (SUA)/Ala Kudriavteva (Rusia), cu 6-3, 7-6. Niculescu si Gasparian au oferit marea surpriza a turneului in faza anterioara, cand au eliminat principalele favorite, Martina Hingis (Elvetia)/Sania Mirza (India).
In semifinale, ele vor infrunta invingatoarele din meciul Timea Babos /Iaroslava Svedova – Katerina Bondarenko/Olga Savciuk.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger