AcasăSPORTSimona, infrangere dureroasa la Turneul Campioanelor

Simona, infrangere dureroasa la Turneul Campioanelor

Simona Halep: Nu am simtit jocul…

Al doilea meci jucat de Halep la Singapore – in cadrul competitiei destinate celor mai bune jucatoare ale lumii- nu i-a adus, din pacate, o noua victorie, ci o infrangere categorica, la care fanii Simonei nu se asteptau.

Constanteanca pornita la actuala editie a Turneului Campioanelor din postura de principala favorita la obtinerea trofeului a parasit terenul invinsa, dupa a doua infruntare disputata in cadrul „Grupei Rosii”

Daneza Caroline Wozniacki (6 WTA) a invins-o fara drept de apel, in meciul incheiat in urma cu scurta vreme, dupa 63 de minute de joc.

Halep a avut un inceput de meci neasteptat de slab, dupa 24 de minute daneza reusind sa aduca tabela la 6-0 pentru ea si sa incheie categoric primul set, pentru ca apoi Caroline sa-si treaca un prim game in dreptul numelui si in setul secund, inainte ca Halep sa puncteze pentru prima oara pe tabela. Wozniacki si-a continuat asaltul si a marit din nou diferenta, castigand urmatoarele trei game-uri si aducand scorul la 4-1 pentru ea, dupa 48 de minute de la debutul meciului. Apoi romanca a redus din diferenta, 4-2, inainte ca adversara ei sa incheie urmatorul game, 5-2. Si sa fie, dupa aproape o ora de joc, la un pas de castigarea partidei, pe serviciul Simonei. Din pacate, Halep a pierdut infruntarea, cu tabela indicand urmatorul scor: 0-6, 2-6.

author avatar
Cristina Stefan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger