AcasăSPORTSimona Halep vrea sa-si ia revansa in sferturile de finala de la...

Simona Halep vrea sa-si ia revansa in sferturile de finala de la Cincinnati: „Doream sa joc iar cu Sarapova”

Cea mai buna jucatoare de tenis feminin din Romania la ora actuala, Simona Halep (locul 2 WTA), si Maria Sarapova (locul 6 WTA) se vor reintalni pe teren, in sferturile de finala de la Cincinnati. Partida va avea loc sambata dimineata, in jurul orei 02:00.

„Ea (Maria Sarapova, n.r.) este o jucatoare mare. Ataca foarte bine, va fi o provocare pentru mine. Doream sa joc impotriva ei, pentru ca vreau sa vad daca ma va mai invinge si pe hard. Va trebui sa fiu agresiva, sa raman mereu foarte concentrata”, a spus Simona Halep, citata de digi24.ro.

In cazul unui succes in meciul de sambata, Simona este convinsa ca o va depasi pe Sarapova in ierarhia pe 2014 si ca va ocupa cea mai inalta pozitie in WTA Race, indiferent de rezultatele ulterioare din competiția organizată în Ohio. WTA Race desemneaza jucatoarele prezente la Turneul Campioanelor, ce va avea loc la sfarsitul anului.

Pentru prezenta in sferturile de finala de la Cincinnati se ofera 190 de puncte WTA si 54.170 de dolari, in timp ce calificarea in semifinale este recompensata cu 350 de puncte WTA si 113.770 de dolari.

author avatar
Alina Costache
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger