AcasăSPORTSimona Halep - victorie in 55 de minute la Indian Wells. Urmeaza...

Simona Halep – victorie in 55 de minute la Indian Wells. Urmeaza Makarova

Jucatoarea romana Simona Halep a obtinut prima victorie dupa o seceta de doua luni, impunandu-se in fata americancei Vania King, intr-un duel contand pentru turul al II-lea al turneului de tenis Masters de la Indian Wells (SUA).


Urmeaza Makarova

Simona Halep, in prezent pe locul 5 WTA, a invins-o pe Vania King (202 mondial) intr-un simetric 6-1, 6-1, partida durand doar  55 de minute si 5 secunde. Distanta mare existenta intre cele doua sportive in ierarhia WTA, precum si faptul ca Vania King a revenit dupa o accidentare la spate care i-a afectat serios participarile in turneele din 2015, toate acestea au condus la deznodamantul inregistrat la Indian Wells.  Simona se califica asadar in turul III, acolo unde situatia se va schimba radical, in sensul ca adversara ii va fi Ekaterina Makarova, numarul 32. In duelurile directe, romanca are 2-1 contra Makarovei, toate intalnirile de pana acum avand loc pe hard. Ultima confruntare s-a desfasurat in 2015, in sfeturile de finala ale turneului de la Dubai, romanca impunand-se in trei seturi, 6-3, 1-6, 7-5. In turul II la Indian Wells, Makarova a invins-o pe Lucie Hradecka, cu 6-4, 6-4, aceasta fiind prima victorie pentru rusoaica de la succesul inregistrat la Australian Open, 6-3, 6-2 in fata Karolinei Pliskova.

Niculescu joaca impotriva numarul 3 WTA

Altfel, intr-un alt meci din turul II la Indian Wells, Monica Niculescu a depasit-o pe Heather Watson (53 WTA), cu 6-4, 2-6, 6-2. In urmatorul joc, Niculescu o va infrunta pe Agnieszka Radwanska, numarul 3 WTA. Poloneza conduce in meciurile directe cu 2-1, ultima victorie a Agnieszkai inregistrandu-se anul acesta, la Doha, 7-5, 6-1.

 

author avatar
Mihai Koblenko
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger