AcasăSPORTSimona Halep paraseste Turneul Campioanelor, dupa ce a fost invinsa si de...

Simona Halep paraseste Turneul Campioanelor, dupa ce a fost invinsa si de Radwanska

Daca anul trecut a jucat in ultimul act al competitiei, contra Serenei Williams, numarul 1 mondial, in 2015 Simona Halep paraseste Turneul Campioanelor inainte de a ajunge in semifinale.

Dupa ce recent s-a vazut nevoita sa se recunoasca invinsa de rusoaica Sarapova, in fata careia a pierdut toate cele sase infruntari directe, Simona a intrat pe teren, in meciul disputat joi, incepand cu ora 9, ora Romaniei, decisa sa faca un meci bun si sa-si apere, practic, ultima sansa de a ramane in competitia de la Singapore, destinata celor mai bune jucatoare ale lumii.

Din pacate pentru romanca in varsta de 24 de ani, desi a luptat cot la cot cu poloneza pentru a castiga primul set, in cele din urma Agniezska Radwanska a fost cea care a inchis victorioasa primul set de pe tabela, scor 6-7 (5-7), dupa un tie-break strans. Halep a cedat si al doilea set, pe care l-a pierdut dupa ce a punctat doar o singura data in fata adversarei sale. Asadar, la finele celor 104 minute de joc, tabela a aratat 7-6, 6-1 in favoarea jucatoarei aflate pe locul 6 in clasementul WTA.

Va mai amintim doar ca, pornita din postura de principala favorita, avand in vedere liderul mondial Serena Williams anuntasa ca nu participa la editia din acest an a Turneului Campioanelor, Halep, ocupanta locului 2 WTA, a reusit o singura victorie in aceasta competitie, cea in fata italiencei Penetta, in meciul de debut de la Singapore.

author avatar
Cristina Stefan
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger