AcasăSPORTSimona Halep n-a jucat un meci intreg la Dubai. A abandonat, dar...

Simona Halep n-a jucat un meci intreg la Dubai. A abandonat, dar poate urca pe 7!

Simona Halep a acuzat dureri groaznice in meciul cu Alize Cornet

Jucatoarea Simona Halep, locul 9 WTA si cap de serie numarul 7, a abandonat, ieri, in primul tur al turneului Premier de la Dubai, dotat cu premii totale in valoare de doua milioane de dolari.

Simona Halep a acuzat dureri groaznice in meciul cu Alize Cornet

Cea care a beneficiat de abandonul romancei este Alize Cornet (locul 26 WTA). Simona a acuzat probleme la tendonul lui Ahile al piciorului drept. Ea a cerut de doua ori time-out medical, o data la 1-4 si a doua oara la 1-6. Dupa 39 de minute, la scorul de 1-6, 1-1, jucatoarea din Constanta s-a retras de pe teren. Acesta a fost primul meci al Simonei Halep dupa ce duminica a castigat turneul de categorie Premier 5 de la Doha, cel mai important trofeu din cariera ei.

Si, totusi, chiar daca a abandonat de luni, aceasta saptamana se poate incheia fericit pentru Simona Halep. Romanca are sansa sa urce pe locul 7 in clasamentul WTA daca se indeplinesc urmatoarele conditii: Jelena Jankovic nu trebuie ajunga joace semifinalela Dubai, Petra Kvitova nu trebuie sa joace finala, iar Sarra Errani sa nu castige turneul!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger