AcasăSPORTSimona Halep, la bratul lui Darren Cahill pe covorul rosu

Simona Halep, la bratul lui Darren Cahill pe covorul rosu

Langa Darren Cahill, Simona Halep este toata numai un zambet

Dupa un Indian Wells bifat doar pana in faza „sferturilor”, Simona Halep se pregateste pentru Miami, urmatorul turneu de anvergura la care va participa.

Langa Darren Cahill, Simona Halep este toata numai un zambet

Pana atunci, romanca face senzatie la evenimentele mondene la care este invitata. La inceputul acestei saptamani, constanteanca a mers la „Taste of Tennis”, pasind pe covorul rosu la bratul antrenorului ei, Darren Cahill. Alegand un stil vestimentar care a imbinat perfect eleganta cu veselia, Halep a fost cea mai atragatoare prezenta a serii. Asta, cu toate ca la eveniment au mai raspuns prezent si alte nume importante din tenis, dintre care o reamintim pe Victoria Azarenka, proaspata campioana de la Indian Wells. Insotita de antrenorul ei, Simona a zambit tot timpul si a participat la o sesiune foto alaturi de Darren Cahill. Cei doi au mimat cateva lovituri din tenis, dar in mana avand doua rachete miniaturale.
Altfel, Simona Halep asteapta sa debuteze la Miami, turneu dotat cu premii de peste 6 milioane de dolari. Romanca va juca direct in turul 2 cu invingatoarea meciului dintre Katerina Bondarenko (Ucraina, 59 WTA) si Daria Kasatkina (Rusia, 36 WTA).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
458 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger