AcasăSPORTSimona Halep, invinsa de teama de rezultat

Simona Halep, invinsa de teama de rezultat

Visul frumos al jucatoarei noastre de tenis s-a intrerupt abrupt, luni noaptea, Simona Halep fiind eliminata de la US Open, dupa ce a pierdut, cu 2-6, 6-7, meciul din optimi cu italianca Flavia Pennetta.

Simona Halep a ratat o buna ocazie de a face istorie in tenis, spre dezamagirea antrenorului Adrian Marcu

Vazuta drept una dintre favorite la castigarea US Open, Simona Halep si-a dezamagit fanii in optimi, romanca fiind de nerecunoscut in disputa cu italianca Flavia Pennetta. Adversara a dominat-o tactic aproape in continuu si s-a impus, cu 6-2, 7-6, profitand si de intreruperea din finalul setului al doilea, cand ploaia si-a intrat in drepturi, la 5-4 pentru jucatoarea noastra. S-a vorbit mult despre ghinionul avut de Simona la momentul intreruperii jocului, dar Adrian Marcu, noul antrenor al romancei, a pus esecul si pe seama lipsei de experienta a acesteia. Tehnicianul a precizat, pentru un site de specialitate din SUA, ca Simona, aflata la cel mai bun turneu de Grand Slam facut la senioare, s-a temut de sansa de a obtine un rezultat mare si de a ajunge intre cele mai bune jucatoare ale lumii. In plus, antrenorul a pus declinul Simonei si pe seama oboselii psihice, romanca disputand 40 de meciuri in ultimele 112 zile. Comparativ, Serena Williams a disputat doar 35 de meciuri, iar Victoria Azarenka a jucat doar 26 de meciuri. Pentru Simona urmeaza doua saptamani de pauza, perioada venita la timp pentru ca romanca sa-si incarce bateriile inainte de turneele de la Tokyo si Beijing unde are de aparat 75 de puncte.

Roger Federer este la cel mai slab sezon din ultimii 11 ani

Federer, dezastru pe final de cariera

Poate cea mai mare surpriza de la US Open a reprezentat-o eliminarea, inca din optimi, a elvetianului Roger Federer. Campion de cinci ori la US Open, Federer a fost invins, cu 6-7, 3-6, 4-6, si traverseaza cel mai slab sezon din ultimii 11 ani. Este pentru prima oara, din 2002 incoace, cand elvetianul nu joaca nici macar o finala de turneu de Grand Slam, iar specialistii se pregatesc sa-i cante prohodul in conditiile in care, ajuns la 32 de ani, Federer este in pericol sa piarda complet contactul cu primii trei clasati ai ierarhiei mondiale: Novak Djokovic, Rafael Nadal si Andy Murray.

author avatar
Cristi Ionita
336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger