AcasăSPORTSimona Halep incheie anul pe primul loc in clasamentul mondial

Simona Halep incheie anul pe primul loc in clasamentul mondial

Dupa acest succes, Simona este doar la o singura victorie de un salt pe locul 1 WTA.

La aproape trei saptamani de cand isi vedea visul implinit, acela de a urca pe prima treapta a clasamentului mondial si la doar o zi de cand parasea Turneul Campioanelor, fara sa reuseasca sa ajunga in semifinale, Simona a primit o veste frumoasa.

Si anume aceea ca va incheia anul pe locul 1 WTA, dupa ce Karolina Pliskova nu a reusit sa se impuna in semifinala jucata sambata contra danezei Caroline Wozniaki, astfel ca nu i-a mai amenintat pozitia de lider mondial.

Cum Karolina Pliskova jucatoarea aflata la momentul de fata pe treapta a treia a podiumului a pierdut meciul disputat contra ocupantei locului 6 WTA, scor 6-7, 3-6,  si sansa de a merge mai departe in competitia de la Singapore, Simona Halep se poate bucura linistita de succesul carierei, practic, si de faptul ca ajunge a 13-a jucatoare de tenis a lumii care reuseste performanta de a incheia un sezon competitional din ravnita postura de lider mondial. Dar si de vacanta pe care, deunazi, marturisea ca abia o asteapta, dupa asa un an plin pentru ea.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger