AcasăSPORTSimona Halep in „sferturi” la Miami!

Simona Halep in „sferturi” la Miami!

Dupa ce Samantha Stosur a condus-o cu 6-4, 5-2, Simona a avut o revenire de senzatie si a castigat partida(4-6, 7-5, 6-2) calificandu-se in sferturile de finala ale turneului american.

Jucatoarea noastra si-a egalat performanta din sezonul trecut, cand a ajuns tot in sferturi la Miami, urmand sa joace in turul urmator cu britanica Johhana Konta, a 11-a jucatoare a lumii si favorita numarul zece a turneului.

„A fost un meci greu, cum ma asteptam sa fie. Dar revenirea a fost foarte buna si sunt bucuroasa pentru asta. Ultima revenire de genul acesta pentru mine a fost in 2014, primul meu meci la Doha cu Kanepi. Minge de meci si apoi am revenit. Sunt bucuroasa pentru acest lucru, arata ca inca pot juca tenis ”, a  spus Simona. Greu i se pare romancei si urmatorul duel cu Johhana Konta: „Va fi greu. Este intr-o forma buna, este aproape de Top 10. Ea joaca la un nivel inalt si ma astept la o partida dificila. Am sansa mea de a castiga aici, la Miami, dar acum ma gandesc la ziua de pauza in care trebuie sa ma recuperez. Apoi voi merge pe teren cu incredere”. Konta si Halep s-au mai intalnit in 2015, in optimile de finala ale turneului de la Wuhan, cand britanica a obtinut victoria cu 6-3, 3-6, 7-5. Johhana va fi adversara Simonei si  in partida Romania-Marea Britanie din Fed Cup, competitie programata in 22-23 aprilie, la Mamaia.

author avatar
Bogdan Borcea
1.076 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger