AcasăSPORTSimona Halep, in Marele Canion

Simona Halep, in Marele Canion

Simona Halep se distreaza din ce in ce mai bine alaturi de Darren Cahill

Aflata in Statele Unite ale Americii pentru a participa la turneele de la Indian Wells si Miami, Simona Halep a profitat de ocazie ca sa viziteze Marel Canion.

Simona Halep se distreaza din ce in ce mai bine alaturi de Darren Cahill

Clasata pe locul 5 WTA, jucatoarea din Constanta a efectuat o calatorie cu elicopterul alaturi de antrenorul ei, Darren Cahill. Halep s-a antrenat la Las Vegas cu fostii mari campioni Andre Agassi si Steffi Graf, dar a avut si momente de relaxare, unele dintre acestea fiind la Marele Canion, potrivit fotografiilor publicate pe Twitter, pe contul HalepBand. Romanca a ajuns la Indian Wells duminica, competitie din categorie Premier Mandatory la care are de aparat titlul cucerit anul trecut. Dupa Indian Wells, programat intre 9 si 20 martie, Simona va juca la Miami (22 martie-3 aprilie). Anul trecut, ea a atins faza semifinalelor si are de aparat 390 de puncte.

Ramane pe 5 in ierarhia WTA

Conform ultimul clasament WTA dat publicitatii, Simona Halep are 4745 de puncte, cu 86 mai putine decat Garbine Muguruza. Podiumul a ramas neschimbat, cu Serena Williams pe prima pozitie, urmata de Angelique Kerber si Agnieszka Radwanska. Dupa inceputul slab de an, Simona Halep are un avans de 730 de puncte fata de urmatoarea clasata, Carla Suarez Navarro, iar pentru sportiva noastra urmeaza doua turnee extrem de dificile.
A doua romanca din ierarhia WTA este Monica Niculescu, aflata in continuare pe locul 34. Irina Begu a urcat o pozitie si este pe 35, iar Alexandra Dulgheru a coborat 26 de locuri si se afla pe 93. Andreea Mitu a pierdut si ea doua locuri, fiind acum pe 112.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
413 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger