AcasăSPORTSimona Halep este in semifinale la Roma. Secretul din spatele succesului romancei!

Simona Halep este in semifinale la Roma. Secretul din spatele succesului romancei!

Simona Halep face turneul vietii saptamana aceasta, la Roma, jucatoarea de tenis din Romania calificandu-se in semifinalele unuia dintre cele mai puternice turnee din calendar, competitia italiana fiind cotata cu premii in valoare de aproape 2,4 milioane de dolari.

Vineri, in sferturi, Simona si-a trecut in cont o noua victorie uriasa, ea impunandu-se, cu 4-6, 6-0, 7-5, impotriva sarboaicei Jelena Jankovic, fost lider mondial.

In urma acestui succes, Simona si-a asigurat 395 de puncte WTA, aproape 86.000 de euro si un rendez-vous de zile mari cu Serena Williams, sambata, in semifinale.

Imediat dupa meci, Simona a precizat, conform doartenis.ro, ca, dupa ce a pierdut primul set, a decis sa schimbe tactica „mai ales ca nu mai aveam nimic de pierdut”.

In plus, specialistii pun evolutia remarcabila a Simonei de la Roma pe seama schimbarii de antrenor care a avut loc in urma cu circa doua luni. Simona colaboreaza acum cu Andrei Mlendea, care a reusit sa-i redea increderea in propriile forte.

Desi a spulberat-o in sferturi pe Carla Suarez, 6-2, 6-0, Serena Williams isi face griji in privinta meciului cu Simona Halep, americanca sustinand ca „Simona serveste extrem de puternic pentru o jucatoare de talia ei. Sunt sigura ca vom avea parte de un meci pe cinste”.

author avatar
Cristi Ionita
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger