AcasăSPORTSimona Halep, declaratii dupa a treia finala pierduta la Cincinnati

Simona Halep, declaratii dupa a treia finala pierduta la Cincinnati

Dupa o perioada competitionala foarte buna, romanca aflata pe locul 1 mondial a intrat pe teren, duminica seara, pentru a incerca sa isi treaca in palmares un nou trofeu.

Si a fost la un pas sa-l obtina, avand in vedere ca la un moment dat a avut o minge de meci in finala contra olandezei Kiki Bertens – pe care a ratat-o, insa chiar si asa, efortul depus in ultima infruntare de la actuala editie a turneului de la Cincinnati nu poate fi trecut cu vederea. Dupa primul set, Halep parea sa nu aiba mari probleme in a castiga finala. L-a castigat cu 6-2. A urmat setul secund, cand Bertens se distantase la 4-1, insa Simona a reusit sa readuca egalitatea pe tabela. Setul s-a decis la tie-break, 7-6, pe durata caruia Halep a avut o minge de meci pe care, insa, nu a reusit sa o fructifice. Setul trei a fost inchis fara prea mari probleme de olandeza, scor 6-2.

La ceremonia de premiere, Simona s-a declarat increzatoare ca va reusi pana la urma sa obtina trofeul acestui turneu. Pentru ea a fost a treia finala pierduta la aceasta competitie, a doua consecutiv. „A fost o saptamana minunata pentru mine, am fost un pic obosita in timpul acestei saptamani, dar a fost o placere sa vin si sa joc in fata voastra”, a marturisit Simona.

Halep nu a uitat sa isi felicite adversara. „Ai jucat minunat, meriti acest trofeu”, i-a transmis, intre altele, Simona noii campioane de la Cincinnati, Kiki Bertens.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
216 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce ATP are creieru cat nuca?De ce nu se joaca cand ploo? Ca cand ploua nu poti juca. Atunci cum sa poti juca cand in tribune toti foliseau evantaie ? Atunci ori joci pana la ora 9 ori dupa ora 19.Sau in timpul zilei daca:ai sistem de ventilare si racire pana la 29 grade sistem de umiditate in aer sistem de acoperire automata cu temp verificata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger