AcasăSPORTSimona Halep a pierdut semifinala la Stuttgart, in fata Carolinei Wozniacki

Simona Halep a pierdut semifinala la Stuttgart, in fata Carolinei Wozniacki

Parcursul Simonei pe zgura de la Stuttgart s-a incheiat, din pacate pentru ea si pentru sustinatorii sai – deloc putini la numar, in penultimul act al turneului din Germania. In schimb, adversara sa, Caroline Wozniacki, si-a asigurat prezenta in finala competitiei.

Simona a intrat pe teren, sambata la amiaza, in semifinalele turneului de la Stuttgart, meci pe care l-a disputat in compania jucatoarei daneze aflate la acest moment cu doar doua locuri in urma sa in clasamentul WTA, respectiv pe 5.

Din pacate pentru romanca, a piedut primul set. Halep a revenit, insa, si l-a castigat pe cel de-al doilea. Nu a fost, insa, suficient, pentru ca, in decisiv, daneza a punctat la 4-1, a castigat si urmatorul game, desprinzandu-se la 5-1. Dupa 2 ore si 40 de minute de la debutul meciului, Wozniacki a servit pentru meci, incepand, asadar, ultimul game al partidei.

Daneza a avut mai multe mingi de meci, de fiecare data Halep egaland scorul la 40. E important de mentionat si ca romanca a fost sustinuta intens de public, in ultimele minute ale confruntarii din semifinalele turneului. In aceste momente dificile, Simona a reusit ceea ce parea imposibil- a facut un break, reducand scorul la 5-2. Din pacate, insa, la capatul celor aproximativ trei ore de joc, Caroline Wozniacki a fost castigatoarea meciului, tabela aratand urmatorul scor: 7-5, 5-7, 6-2.

author avatar
Cristina Stefan
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger