AcasăSPORTSimona Halep a pierdut finala de la Beijing

Simona Halep a pierdut finala de la Beijing

Simona a jucat finala editiei din acest an a turneului de la Beijing, insa din pacate nu a obtinut trofeul. Chiar si asa, China Open 2017 va avea, fara dar si poate, o insemnatate aparte in sufletul romancei, avand in vedere ca accederea in ultimul act al competitiei i-a implinit un mare vis – urcarea pe primul loc in topul WTA.

La o zi de cand s-a bucurat de o reusita fantastica si la care orice jucatoare de tenis spera, Halep a reintrat pe teren, pentru a juca finala actualei editii a China Open.

A avut-o ca adversara pe frantuzoaica Caroline Garcia (15 WTA), jucatoare care a inchis primul set la 6-4, iar pe al doilea l-a castigat la tie-break, 7-6 (3), dupa un meci plin de suspans, de o ora si 52 de minute, in care romanca a beneficiat din plin se sustinerea fanilor aflati in tribune, care i-au scandat numele si au incurajat-o in momentele in care au simtit ca Simona are nevoie sa stie ca admiratorii ii sunt alaturi.

La ceremonia de premiere, Halep si-a felicitat adversara, a admis ca, desi si-ar fi dorit sa castige trofeul la China Open 2017, dar a marturisit ca se focuseaza pe reusita fantastica pe care a reusit-o recent. „Maine (luni-n.r) voi fi numarul 1 in lume, e un vis devenit realitate, as vrea sa ma bucur de acest moment”, a declarat constanteanca in varsta de 26 de ani, inainte de a le multumi celor care i-au fost alaturi – familia, antrenorii, sponsorii si suporterii.

author avatar
Cristina Stefan
72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger