AcasăSPORTSimona Halep a macelarit-o pe Jana Cepelova. Irina Begu si Alexandra Dulgheru,...

Simona Halep a macelarit-o pe Jana Cepelova. Irina Begu si Alexandra Dulgheru, infrangeri dureroase!

Ziua a treia a US Open le-a adus pe teren pe Simona Halep, Irina Begu si Alexandra Dulgheru, toate trei evoluand miercuri seara in turul al doilea.

Simona si-a respectat statutul de favorita 2 si a surclasat-o pe slovaca Jana Cepelova, scor 6-2, 6-1, la capatul unei partide care a durat doar 56 de minute.

Simona a inceput meciul mai greu, a fost condusa cu 2-0, dar si-a revenit rapid si nu a mai scapat fraiele jocului din mana.

Romanca a punctat de doua ori mai mult decat adversara, a comis foarte putine greseli si a obtinut o victorie meritata.

Pentru Simona urmeaza un meci interesant impotriva croatei Mirjana Lucic Baroni, care a trecut, cu 6-7, 6-3, 6-2, de israelianca Shahar Peer. Va fi prima intalnire dintre Simona Halep si Mirjana Lucic Baroni, insa romanca are avantajul ierarhiei WTA, croata fiind situata abia pe locul 121 mondial.

Ar fi ultimul meci relativ accesibil pentru Simona, romanca urmand sa joace in turul patru, daca trece de Mirjana Lucic Baroni, cu invingatoarea dintre Sara Errani, semifinalista in 2012, si Venus Williams, campioana din 2000 si 2001.

Irina Begu si Alexandra Dulgheru erau cotate cu sanse minime in partidele cu Roberta Vinci si Maria Sarapova, dar au luptat pana la final si au pierdut onorabil.

Ambele reprezentante ale noastre au castigat primul set, Irina 6-2 cu Roberta Vinci si Alexandra 6-4 cu Maria Sarapova, dar diferenta de experienta, de forta si de conditie fizica si-a spus in cele din urma cuvantul.

Maria Sarapova – Alexandra Dulgheru a fost 4-6, 6-3, 6-2, iar Roberta Vinci s-a impus in fata Irinei Begu, scor 2-6, 6-4, 6-1.

Joi seara, in ultimele meciuri din turul doi, Sorana Cirstea o va infrunta pe Eugenie Bouchard, iar Monica Niculescu va da piept cu Barbora Zahlavova Strycova.

author avatar
Cristi Ionita
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger