AcasăSPORTSimona Halep a castigat turneul de tenis de la Shenzhen

Simona Halep a castigat turneul de tenis de la Shenzhen

Simona Halep, locul al treilea in ierarhia mondiala WTA, a debutat cu dreptul in 2015, romanca reusind sa castige primul turneu la care a luat startul.

Dupa un inceput mai greu, 4-6, 6-4, 6-3 cu germanca Annika Beck, Simona a facut spectacol in China, reusind sa nu mai piarda niciun set pana la sfarsitul competitiei de 500.000 de dolari.

Ba chiar si-a trecut in cont victorii facile, acelasi lucru intamplandu-se si in finala cu elvetianca Timea Bacsinszky, favorita numarul opt.

Simona a avut nevoie doar de aproximativ o ora pentru a se impune, cu 6-2, 6-2, si a bifa a cincea victorie consecutiva din 2015.

Turneul de la Shenzhen este al noualea castigat de Simona in circuitul profesionist, constanteanca asigurandu-si 111.163 de dolari si 280 de puncte WTA.

Pentru Simona urmeaza turneul de la Sydney si, evident, Australian Open. La Sydney, competitie dotata cu premii in valoare de 731.000 de dolari, Simona Halep este principala favorita astfel ca va intra in focuri din turul al doilea, cand e posibil sa dea piept cu Karolina Pliskova, din Cehia.

Alexandra Dulgheru si Irina Begu au fost invinse inca din calificari la Sydney, iar Monica Niculescu a ales sa joace la Hobart.

author avatar
Cristi Ionita
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger