AcasăSPORTSIMONA HALEP a CASTIGAT turneul de tenis de la DOHA! (VIDEO)

SIMONA HALEP a CASTIGAT turneul de tenis de la DOHA! (VIDEO)

Reusita fabuloasa pentru romanca in varsta de 22 de ani! SIMONA HALEP a castigat turneul de tenis de la Doha!, invingand-o in finala desfasurata duminica dupa-amiaza pe ANGELIQUE KERBER.

In prima sa finala din 2014, Simona Halep a obtinut un rezultat fantastic! Jucatoarea de tenis din Romania a trecut de nemtoaica in doua seturi – 6-2-, 6-3 si si-a adjudecat trofeul competitiei. In semifinale, romanca ajunsa, dupa aceasta victorie de senzatie, pe locul 9 WTA, a trecut de polonea Agnieszka Radwanska (locul 4 mondial-n.r) cu scorul de 7-5, 6-2. De asemenea, mai trebuie spus ca, in sferturile competitiei din Qatar, Halep a depasit-o pe italianca Sara Errani, ocupanta pozitiei 7 WTA, de care a trecut cu scorul 6-2, 6-0.

Halep a castigat turneul de la Doha, dotat cu premii totale de 2 4 milioane de dolari, in conditiile in care a fost cap de serie numarul 7. Reusita ei din Qatar semnifica, practic, al saptelea sau triumf in cadrul circuitului WTA. Trofeul turneului de la Doha fusese obtinut, anul trecut, de Victoria Azarenka.

[youtube]w5tVKrHKKvQ[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
876 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger