AcasăSPORTSimona Halep a abandonat in primul tur al turneului de la Dubai!

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului de la Dubai!

La doar cateva zile de la reusita fabuloasa din Qatar – castigarea turneului de la Doha – Simona Halep a intrat din nou pe teren, marti, de aceasta data in primul tur al competitiei de la Dubai.

Romanca a intalnit-o pe frantuzoaica Alize Cornet, a 26-a jucatoare in clasamentul WTA. Insa, din cauza unor probleme medicale, Simona s-a vazut nevoita sa ceara, pe teren, ajutorul specialistilor, inainte de a decide ca nu poate continua meciul. Halep s-a retras, in cele din urma, dupa 39 de minute de joc, cand scorul arata astfel: 1-6/1-1.

Jucatoarea de tenis din Romania, care a facut senzatie, duminica, in finala de la Doha, are probleme la piciorul drept. Pentru a nu risca sa-si agraveze starea si sa se acutizeze leziunea, sportiva a ales sa abandoneze competitia inca din primul tur.

Din fericire, in ultima zi a saptamanii recent incheiate, aflata informa maxima, Simona Halep a reusit cel mai bun rezultat din cariera, reusind sa castige marele trofeu al Turneului de tenis de la Doha. Victoria a urcat-o pe Simona Halep pe locul 9 WTA, si i-a adus un premiu de 440.000 de dolari.

Sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger