AcasăSPORTSimona da din casa: "Nu ma marit!" Ce va face de Sarbatori!

Simona da din casa: „Nu ma marit!” Ce va face de Sarbatori!

Desi inca in vara s-a tot speculat, in publicatiile cu iz monden, ca s-ar pregati de nunta, zvonuri care nu s-au estompat intre timp, Simona a ales sa spuna cum stau lucrurile, de fapt, in viata ei personala.

Cum de fel nu face declaratii despre aceasta latura a vietii sale private, aspect care, foarte probabil sa fi si accentuat zvonurile in aceasta privinta, Simona a ales sa spuna lucrurilor pe nume, cat sa nu se mai speculeze ca e gata sa-si puna pirostriile. Cel putin nu in lunile urmatoare. Si nu, din ce spune Halep, cu tanarul cu care s-a speculat ca i-ar fi iubit. „Nu ma marit. Nu am relatie, nu sunt cu Costa Ponte, cum s-a scris. Nu ma marit si nu am de gand sa ma marit in viitorul apropiat. Dar intr-o zi o voi face”, a lamurit, deunazi, Simona, citata de doartenis.ro.

Din cate se desprinde din declaratiile constantencei in varsta de 25 de ani, sportiva care va incheia 2016 pe locul 4 WTA se va concentra si in perioada urmatoare doar pe tenis, adica pe cariera. De altfel,  tot tenisul o va tine departe de data si de Sarbatorile de iarna, care se apropie tot mai mult. Stiut fiind faptul ca se va pregati alaturi de antrenorul sau, australianul Darren Cahilsi, de staff pe alt continent decat cel european – unde nici vorba sa fie frig si zapada, Simona se gandeste de pe acum ca sunt mari sanse ca aceasta perioada cu Craciunul si Anul Nou sa nu o prinda in tara. „In mod normal, nu voi face Sarbatorile in Romania. Planul este sa plec sa ma antrenez in strainatate, dar nu se stie. O sa imi fie dor de Sarbatori, de atmosfera, de vremea rece, dar trebuie sa te sacrifici”, a dezvaluit Halep, conform aceleiasi surse.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
370 afisari

1 COMENTARIU

  1. Proiect B: merita sigur! Functioneaza pentru toti! Ne dezvoltam rapid! Hollywood: magie si bani! Implica-te si tu! Noi mergem spre Hollywood! Noi vrem ca tu sa reusesti! Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Oportunitatea aceasta este unica! Hollywood are nevoie de o poveste noua si buna! Solicita acum detalii la adresa de email: crismrc36@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger