AcasăSPORTSimion se duce sa "bombardeze" Panama

Simion se duce sa „bombardeze” Panama

Primul pugilist roman care are ocazia sa-si treaca in palmares o centura cu adevarat importanta in 2013 este Viorel Simion. „Bombardierul” il va infrunta pe panamezul Celestino Caballero chiar in Panama City, pe 20 aprilie.

Viorel Simion a castigat toate cele 16 meciuri disputate la profesionisti

Detinator al centurii WBC International, Viorel Simion se va bate cu Celestino Caballero pentru centura WBC Silver, a doua ca importanta de la categoria pana, imediat sub centura cu diamante. De altfel, invingatorul din acest meci va fi desemnat challenger obligatoriu la titlul mondial detinut in prezent de mexicanul Daniel Ponce De Leon.

Celestino Caballero este vazut ca un adevarat rege in tara natala

Initial, s-a luat analizat posibilitatea ca gala din 20 aprilie sa aiba loc in Romania, dar, in cele din urma, boxerul roman, manageriat de Sorin Florea, boss-ul de la Merkur Gaming, a insistat sa se bata in deplasare. „Bombardierul” i-a uimit pana si pe specialistii de peste Ocean cu tupeul sau, care deja anticipeaza o victorie a lui Viorel Simion, mai cu seama ca Celestino Caballero este un boxer antipatic. Totusi, misiunea campionului din Lehliu nu va fi una usoara; panamezul este specialist in victorii „cu cantec”, deseori fiind aratat cu degetul pentru ajutorul primit de la arbitri, mai ales la meciurile de acasa! Mai mult, „Roberto Duran Arena”, sala in care se va disputa intalnirea, va fi plina cu peste 20.000 de sustinatori frenetici, care fac o atmosfera intalnita la derbiurile sud-americane din fotbal.

author avatar
Cristi Ionita
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger