AcasăSPORTSi totusi, Bute s-ar putea bate cu Froch mai devreme decat se...

Si totusi, Bute s-ar putea bate cu Froch mai devreme decat se astepta romanul

Urmatorul meci al lui Bute va fi cu o centura de campion mondial pe masa

Lucian s-ar putea bate cu britanicul Carl Froch mai devreme decat se astepta, IBF sustinandu-l pe roman in demersul sau de a obtine revansa impotriva „Cobrei”.

Urmatorul meci al lui Bute va fi cu o centura de campion mondial pe masa

Acuzata ca face jocurile celor puternici, dupa ce a aprobat disputarea meciului Carl Froch – Mikkel Kessler din 25 mai, de la Londra, conducerea International Boxing Federation a anuntat ca este de acord cu un scenariu prin care sa impace si capra, si varza.

Cum Lucian Bute avea semnat deja un acord cu Froch, iar canadianul Adonis Stevenson fusese desemnat challenger obligatoriu la centura britanicului de campion mondial la categoria supermijlocie, IBF ar fi de acord ca cei doi pugilisti sa se intalneasca intr-un meci eliminatoriu. Bute – Stevenson ar urma sa se dispute, cel mai probabil, in Canada, iar invingatorul sa fie desemnat „campion mondial interimar al versiunii IBF”. In plus, cel care castiga ar urma sa dea piept cu invingatorul dintre Froch si Kessler pentru stabilirea liderului absolut al categoriei. Ramane ca partile implicate sa analizeze situatia si, eventual, sa puna la punct detaliile pentru cele trei intalniri.

author avatar
Cristi Ionita
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger