Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Si Stefan Stana a vorbit despre afacerile „Nasului” Sandu!

Si Stefan Stana a vorbit despre afacerile „Nasului” Sandu!

Autor:

Reprezentant al cluburilor de Liga a 2-a in Comitetul Executiv al FRF, Stefan Stana a fost audiat si el de procurorii DIICOT in dosarul in care sunt investigate infractiuni de delapidare si spalare de bani, in cazul unei finantari de un milion de dolari acordata FRF de FIFA.

 

stefan stana 11 Si Stefan Stana a vorbit despre afacerile „Nasului” Sandu!

Stefan Stana este ultimul personaj din fotbal audiat de procurori in legatura cu afacerea „Buftea”

„Au fost audieri scurte, nu cred ca mai revin. Eu sunt profesor de educatie fizica, nu stiu mai multe. Noi am fost informati ca se va face constructia din bani veniti de la FIFA, au fost comisii care s-au ocupat de aceste probleme’’, a declarat Stefan Stana la iesirea de la audieri.
In acelasi dosar, tot in calitate de martori, au fost audiati fostul presedinte LPF, Dumitru Dragomir, fostul vicepresedinte al Comisiei Centrale de Arbitri, Patritiu Abrudan, presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, si presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter. Din ancheta declansata de procurorii DIICOT reiese ca FRF ar fi umflat pretul total al investitiei de la baza sportiva din Buftea, cifrat la 3,5 milioane de euro. Complexul a fost construit de Federatie intre 2009 si 2011, in mandatul lui Mircea Sandu, cu bani din diverse proiecte de la FIFA si UEFA.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!