AcasăSPORTSi jucatorii Rapidului vor sa intre in greva!

Si jucatorii Rapidului vor sa intre in greva!

Jucatorii isi pun mainile in cap cand vad situatia in care a ajuns clubul Rapid

Haosul continua la clubul din Giulesti. Aflati in cantonament in Grecia, acolo unde se pare ca au ajuns gratie ajutorului primit de la Razvan Lucescu, jucatorii ameninta ca revin in tara daca nu isi primesc restantele salariale.

Jucatorii isi pun mainile in cap cand vad situatia in care a ajuns clubul Rapid

Cu un patron preocupat sa explice cum a salvat el clubul de la faliment prin investitii lunare consistente, de sute de mii …de lei, jucatorii Rapidului au ajuns sa faca foamea pe pamantul Eladei. „Fanatik.ro” scrie ca in vestiar s-a ajuns la vorbe de genul „Eu ce pun pe masa?”. Nervosi, fotbalistii acuza ca sunt mintiti regulat de patronul Valerii Moraru, care doar le promite achitarea salariilor restante, fara a-si respecta, insa, cuvantul dat. Desi niciun jucator n-a vorbit in public despre asta, se pare ca acestia sunt hotarati sa intre in greva” „Suntem mai multi jucatori care au luat decizia sa plecam joi din Grecia, daca nu ne sunt virati banii. Vrem sa apelam la greva si sa nu ne mai antrenam din cauza situatiei, insa cel mai eficient mod de a atrage atentia este sa revenim in tara. Nici compromisuri nu acceptam, nu acceptam doar un salariu”, au precizat jucatorii giulesteni sub protectia anonimatului.
S-a ajuns in aceasta situatia la numai doua zile distanta de greva declansata de angajatii Pro Rapid, si ei nemultumiti de intarzierile salariale. In tot acest timp, creditorul Valerii Moraru sustine ca „Azuga Waters si-a indeplinit toate obligatiile investitionale pana la aceasta ora fata de Rapid”. Lunar, compania omului de afaceri imprumuta FC Rapid cu 250.000 de lei, in jur de 50.000 de euro!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger