AcasăSPORTSi-a sacrificat dintii pentru punctul echipei. Asta e cel mai tare fault...

Si-a sacrificat dintii pentru punctul echipei. Asta e cel mai tare fault ever! (VIDEO)

Considerat unul dintre cele mai spectaculoase campionate din lume, prima divizie argentiniana ofera constant imagini si momente de neimaginat.

Asa s-a intamplat si luni cand derby-ul dintre Argentinos Juniors si Boca Juniors a oferit cel mai tare fault ever. Aflate in batalie directa pentru un loc pe podium, cele doua formatii au incheiat la egalitate, 0-0.

Cu putine minute inainte de finalul confruntarii, jucatorii lui Boca au scapat pe contraatac, iar Gaspar Iniguez, tanarul mijlocasul al celor de la Argentinos, a oprit actiunea cu pretul sanatatii sale. Disperat sa-l blocheze pe Cristian Erbes, Iniguez s-a impiedicat dar, chiar si asa, a reusit sa-i puna piedica atacantului advers cu … capul.

Fotbalistul a vazut cartonasul galben pentru interventia sa, insa faultul comis l-a costat o vizita la dentist. Iniguez si-a pierdut trei dinti in urma contactului cu piciorul lui Erbes. Dupa opt etape, Argentinos Juniors este pe locul 5, la trei puncte de liderul Newells Old Boys, iar Boca Juniors este pe locul 7, la patru puncte de Newells.

[youtube]X9yTSMhqMWc[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger