AcasăSPORTSexy Simona le-a luat mintile australienilor

Sexy Simona le-a luat mintile australienilor

Victorioasa la Shenzen, in China, romanca Simona Halep n-a avut prea mult timp sa se bucure de castigarea acestui turneu, ca a si aterizat la Sydney.

Prin stil si eleganta, Halep le-a eclipsat pe Kvitova si Wozniacki

In Australia, constanteanca s-a inscris la APIA International Sydney, turneu la care mai participa Caroline Wozniacki si Petra Kvitova, doua jucatoare de Top 10, ultima fiind castigatoarea Wimbledonului in 2014. Duminica seara, inainte de primul tur, organizatorii au dat o petrecere de la care n-a lipsit nici favorita numarul 1 a competitiei, Simona Halep. Imbracata intr-o rochie neagra, mulata pe corp, la care a asortat o geanta plic, de culoare rosie, machidoanca a fost senzatia serii, primind aplauze chiar de la colegele ei. De remarcat ca la petrecere a sosit si Martina Hingis, legendara jucatoare din Elvetia fiind inscrisa in proba de dublu, acolo unde face pereche cu italianca Flavia Pennetta.

Kvitova

Ultima data cand Simona a facut furori la un asemenea eveniment s-a petrecut la Beijing, in decembrie 2014. Si atunci a treia jucatoare a lumii si-a eclipsat partenerele de intrecere prin vestimentatie si gratie. Simona Halep va debuta in aceasta dimineata la Sydney, direct in turul 2. Daca se impune si la acest turneu, romanca va primi un cec in valoare de 124.000 de dolari si 480 de puncte WTA.

Wozniacki
author avatar
Laurentiu Teodorescu
502 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger