AcasăSPORTSevilla il trimite pachet inapoi la Steaua pe Rusescu

Sevilla il trimite pachet inapoi la Steaua pe Rusescu

Rusescu este la pamant dupa numai un sezon petrecut in Spania

Experienta lui Raul Rusescu in strainatate se poate rezuma la cateva antrenamente facute cu FC Sevilla si doua, trei meciuri bifate pentru Sporting Braga, ca jucator imprumutat.

Rusescu este la pamant dupa numai un sezon petrecut in Spania

Oricat s-au straduit oficialii clubului sa-i faca loc in lotul largit, Raul Rusescu nu l-a convins si pace pe antrenorul Unay Emery ca merita macar sa stea pe banca de rezerve. Drept pentru care, romanul a fost scos la vanzare. Cum, insa, ofertele de transfer n-au aparut, Sevilla cauta sa-l imprumute, iar „estadiodeportivo.es” (foto jos) scrie ca se poarta negocieri in acest sens chiar cu Steaua Bucuresti, formatia de la care a fost cumparat cu doua milioane de euro, in 2013. Pana la finalizarea afacerii, Rusescu a primit din partea gruparii andaluze un preparator fizic, care il antreneaza doar pe el, dupa ce Emery termina sedinta cu lotul de jucatori. La 26 de ani, pentru fostul golgheter din Ghencea singura sansa de salvare a carierei ramane intoarcerea la Steaua, caz in care ar putea reintra si in vederile selectionerului Victor Piturca.

In afara lui Raul, campioana mai este interesata si de camerunezul Jeremy Bokila, atacant aflat sub contract cu Terek Groznii. Rusii vor sa-l vanda si cer doua milioane de euro, insa Steaua marseaza mai degraba pe varianta imprumutului, cu optiune de cumparare definitiva dupa un sezon.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
393 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger