AcasăSPORTSeverin - Steaua 1-1. Vacanta dauneaza grav fotbalului

Severin – Steaua 1-1. Vacanta dauneaza grav fotbalului

Steaua Bucuresti a apelat la armamentul greu pentru meciul jucat in deplasare, cu CS Severin, dar trupa din Ghencea a obtinut doar un egal, 1-1.

Nemultumit de esecul usturator inregistrat etapa trecuta, 2-5 cu Viitorul Constanta, Laurentiu Reghecampf a decis sa-si recheme titularii din vacanta pentru ultimele doua meciuri din actualul sezon.

La Severin, cel putin, vedetele Stelei s-au prezentat departe de asteptari, trupa lui Reghe fiind pusa la respect de o formatie care se pregateste pentru meciurile din Liga a doua.

Ocaziile ratate de Neacsa si Vranjkovic au prefatat golul reusit de Roman, din minutul 25, dupa o faza conceputa de Brata.

Cristi Tanase putea egala relativ repede, insa sutul sau din apropiere, din minutul 36, a fost scos incredibil de Hotoboc, goalkeeper care in urma cu multi ani evolua pentru Steaua in cupele europene.

Steaua a inceput sa preseze tot mai tare in repriza a doua, dar a egalat abia in ultimul minut, gratie unui gol marcat de Gabi Iancu.

Prin punctele pierdute in fata Stelei, CS Severin mai are doar sanse teoretice de a termina campionatul deasupra liniei retrogradarii.

author avatar
Cristi Ionita
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger