AcasăSPORTSerena Williams si-a vandut apartamentul cu 1,85 milioane dolari

Serena Williams si-a vandut apartamentul cu 1,85 milioane dolari

Serena Williams, un brand de succes

Putem spune fara probleme ca „banul la ban trage” daca ne gandim ca Serena Williams, posesoarea unei averi estimate la aproape 400 de milioane de dolari, tocmai a facut profit 600.000 de dolari dintr-o afacere imobiliara.

Serena Williams, un brand de succes

Campioana olimpica en-titre si-a vandut unul dintre apartamentele detinute in Los Angeles cu 1,85 milioane de dolari. Suma pare ametitoare, chiar si pentru Wilshire Boulevard, unul dintre cele mai bine cotate cartiere din oras, dar locatia este una pe masura.

Aici a stat 10 ani americanca

Apartamentul vandut de Serena Williams are 800 de metri patrati, doua dormitoare si patru bai si se afla intr-o cladire unde locatarii au acces la sala de fitness, piscina si spa. Interesant este ca americanca achizitionase apartamentul cu numai 1,25 milioane de dolari in septembrie 2002, semn ca Serena a inregistrat un profit frumos de 600.000 de dolari.

Serena Williams, tenis, apartament, dolari, afacere, Los AngelesSi ca tacamul sa fie complet, Serena a sarbatorit afacerea cu o petrecere de pomina la care invitata speciala a fost buna sa prietena Kim Kardashian.

 

Serena Williams, tenis, apartament, dolari, afacere, Los Angeles
author avatar
Cristi Ionita
480 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger