AcasăSPORTSerena Williams s-a cuplat cu Lewis Hamilton

Serena Williams s-a cuplat cu Lewis Hamilton

Luni, 31 octombrie, a avut loc petrecerea de Halloween organizata de Heidi Klum in Clubul Vandal din New York. Printre celebritatile care au participat la acest eveniment s-au numarat si Serena William, care a venit deghizata intr-un costum de gimnasta, dar si Lewis Hamilton care a venit costumat ca Joker.

Conform unui martor, cei doi campioni din lumea sportului au „flirtat foarte mult si nu erau atenti la ce se intamplau in acea seara”, si au ales sa mearga si in alt club pentru a continua petrecerea. Cu cateva zile inainte, Serena Williams a fost vazuta la Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului, unde l-a sustinut pe Hamilton care a si castigat cursa. Desi au reprezentat o prezenta discreta, cei doi nu au ezitat sa arate si gesturi de afectiuni precum faptul ca s-au tinut de mana. Hamilton, in varsta de 31 de ani, a avut de-a lungul timpului relatii cu femei frumoase si célèbre. Ela fost pe punctul de a se casatori cu Nicole Scherzinger, s-a iubit cu diverse modele printre care Daisy Lowe sau Winniw Harlow.  Marele automobilist n-a ratat-o nici pe Rihanna, cu care se spune ca a ptrecut o vacanta de vis in niste insule exotice. Pentru ca lista sa fie completa, o vom aminti aici si pe frumoasa noastra Madalin Ghenea, care a fost surprinsa alaturi de Lewis in cadrul unei gale caritabile.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.077 afisari

1 COMENTARIU

  1. Neobisnuit! Faci bani cu cel mai bun subiect de film! Un film senzational se va produce la Hollywood! Promovam cel mai socant subiect de film! Fii propriul tau sef! Noi vrem sa ajungem la Hollywood! Promovezi un subiect de film si castigi bani! Acum este momentul tau sa incepi! Castigi bani cu un subiect de Hollywood! Curaj! Incredere!Solicita acum detalii la adresa de email : g_cami_ro@yahoo.com.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger