AcasăSPORTSerena nu mai e „Pantera Neagra”

Serena nu mai e „Pantera Neagra”

Jucatoarea americana nu mai este lasata sa intre pe teren imbracata in costum de super-eroina

Serena Williams nu va mai putea purta combinezonul sau negru, cu curea roz, denumit „Black Panther”, la editia de anul viitor a competitiei de  la Roland Garros. Organizatorii celui de-al doilea turneu de Grand Slam din calendarul mondial sustin ca s-a mers „prea departe”.

Jucatoarea americana nu mai este lasata sa intre pe teren imbracata in costum de super-eroina

„Eu cred ca am mers prea departe. Aceasta tinuta nu va mai fi acceptata. Trebuie respectat jocul si locul”, a spus Bernard Giudicelli, presedintele Federatiei franceze de tenis intr-un interviu acordat Tennis Magazine. Cea mai mica dintre surorile Williams i-a uimit pe spectatori competitiei de la Paris, unde a evoluat intr-un combinezon integral de culoare neagra, inspirat din cel purtat de eroina filmului Catwoman, un costum special creat de sponsorul tehnic al americancei, pentru a se adapta corpului acesteia, afectat de o sarcina complicata. „Am avut probleme cu cheagurile de sange si exista si o parte practica (a tinutei respective – n.red.), ma ajuta sa am o circulatie sanguina mai buna”, a explicat Serena la momentul respectiv.

Serena Williams, in varsta de 36 ani, fosta numarul unu mondial, a castigat de trei ori turneul de la Roland Garros, pe parcursul carierei sale (2002, 2013, 2015). Revenita in competitie in primavara acestui an, dupa ce a adus pe lume o fetita in septembrie 2017, americanca s-a retras inaintea meciului cu rusoaica Maria Sarapova, din optimile de finala ale turneului parizian, castigat de Simona Halep.

author avatar
Andrei Coman
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger