AcasăSPORTSerena, executie cu public la Miami

Serena, executie cu public la Miami

Serena Williams a fost demolata chiar sub ochii familiei

Serena Williams si-a dorit foarte mult sa triumfe la Miami, in fata prietenilor si a familiei, insa calculele de acasa au fost spulberate de o rusoaica, alta decat Maria Sarapova.

Serena Williams a fost demolata chiar sub ochii familiei

Numarul 1 mondial a pierdut in trei seturi (7-6, 1-6, 2-6!), dupa doua ore si trei minute de joc. Eliminarea timpurie la Miami (optimi de finala) a insemnat a treia infrangere in acest an pentru Serena Williams, precedentele doua fiind in finalele de la Australian Open (in fata nemtoaicei Angelique Kerber) si Indian Wells (cu belarusa Victoria Azarenka). Ca sa realizati impactul, aflati ca Serena inregistra in 2012 ultima sa infrangere la Miami, de atunci triumfand trei ani consecutivi (2013, 2014 si 2015)!

Monica Niculescu a detonat bomba la „dublu”

Aventura romancelor Irina Begu si Monica Niculescu pe tabloul de simplu la Miami Open a luat sfarsit in faza optimilor de finala. Ambele au pierdut fara drept de apel meciurile disputate luni noapte. Astfel, Monica a cedat cu 2-6, 2-6 in fata britanicei Johanna Konta, in timp ce Irina Begu i-a cedat locul sau in „sferturi” americancei Madison Keys (1-6, 3-6).
Totusi, Monica Niculescu a produs marea surpriza a tabloului de dublu”. Romanca si partenera sa, rusoaica Margarita Gasparian, le-au eliminat in „optimi” pe favoritele Martina Hingis – Sania Mirza, cele mai valoroase jucatoare de dublu din lume.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger